Samen sterk

Wij zijn Tycho van Taarling en Sjoerd Janssen, geboren in 2011 en samen delen we een ongekende passie: kartracen! Voor ons is er niets dat kan tippen aan het gevoel van de adrenaline die door onze aderen stroomt wanneer we op het circuit zijn. Of het nu gaat om zelf racen op hoge snelheden of het fanatiek volgen van diverse races, voor ons is de wereld van het racen gewoonweg geweldig.

Motivatie

Onze liefde voor de autosport begon al op jonge leeftijd. We herinneren ons nog de opwinding die we voelden toen we voor het eerst naar de Formule 1-races keken op televisie. Maar het moment dat alles veranderde, was toen we de kans kregen om enkele van deze races live bij te wonen. We hebben al diverse F1-races bezocht, waaronder de Hungaroring (3 keer), Spa Francorchamps en Zandvoort. Het geluid van brullende motoren, de geur van verbrand rubber en de intensiteit van de races in het echt ervaren, gaf ons een onbeschrijflijk gevoel van opwinding. We wisten meteen dat dit de sport was waar we ons hele hart en ziel in wilden storten.

Wat maakt ons uniek? Afgezien van het feit dat we sinds onze babytijd vrienden zijn, delen we dezelfde passie voor autosport. We kunnen gerust zeggen dat we elkaar door en door kennen, zowel op als naast het circuit. Onze vriendschap heeft ons gevormd tot een (h)echt team. We begrijpen elkaar zonder woorden en weten precies hoe we elkaar kunnen aanvullen, zowel in de sport als daarbuiten.

Dynamisch duo

Samen vormen we een dynamisch duo dat vastbesloten is om de wereld van het racen te veroveren. We zijn vastberaden om onze dromen na te jagen en ons talent te ontwikkelen. Hoewel we op dit moment nog jong zijn, hebben we grootse ambities en de vastberadenheid om die waar te maken. Blijf ons volgen op onze reis door de wereld van het kartracen, want we zijn vastbesloten om de top te bereiken.

EENMALIG Doneren

Wil jij een verschil maken en deel uitmaken van ons opwindende avontuur?

Met jouw steun kunnen we onze passie voor kartracen blijven nastreven en onze ambities waarmaken.

Voor een eenmalige bijdrage kan je onderstaand rekeningnummer gebruiken. Alvast enorm bedankt!

Tns racing

NL87 INGB 0103 7916 55

SPONSOR WORDEN

Vanaf een specifiek bedrag bieden we je de kans om je bedrijfslogo op onze kleding en website te plaatsen, waardoor je merk opvalt in de racewereld.

We waarderen elke vorm van steun en geloven dat jouw betrokkenheid ons naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Neem vandaag nog contact met ons op via info@tns-racing.com of het formulier hieronder om de mogelijkheden te bespreken en deel uit te maken van ons succesverhaal! Samen racen we naar de top!