Klaar voor de Start

We zijn Tycho van Taarling en Sjoerd Janssen, en we zijn terug om jullie meer te vertellen over onze onverzadigbare passie voor kartracen. We kunnen er simpelweg geen genoeg van krijgen en willen jullie graag meenemen op ons avontuur op hoge snelheid!

De Kracht van Kartracen

Kartracen is voor ons veel meer dan een sport; het is een manier van leven geworden. Het gevoel van vrijheid dat we ervaren wanneer we in onze karts zitten, met de wind in ons gezicht en de motor die brult, is ongeëvenaard. Het is een moment waarop alles om ons heen vervaagt en we volledig één worden met het circuit.

Het Leerproces

Natuurlijk zijn we nog jong en hebben we nog veel te leren, maar dat weerhoudt ons er niet van om elke dag beter te worden. We hebben het geluk dat we kunnen rekenen op de steun en begeleiding van ervaren coaches en mentors in de kartgemeenschap. Ze helpen ons om onze vaardigheden te verbeteren, zowel op het circuit als daarbuiten.

Het Belang van Teamwerk

Een van de belangrijkste lessen die we hebben geleerd in onze kartracecarrière is het belang van teamwork. Samenwerken is cruciaal in deze sport, en gelukkig vullen we elkaar perfect aan. We begrijpen elkaars denkwijze en strategieën zonder woorden, wat ons een voorsprong geeft op de concurrentie.

Onze Dromen en Ambities

Onze dromen reiken ver. We streven ernaar om in de toekomst deel te nemen aan grote kartkampioenschappen en misschien zelfs de overstap te maken naar de wereld van het professionele racen. We weten dat de weg naar succes lang en uitdagend zal zijn, maar we zijn vastberaden om elke hindernis te overwinnen.

Dank aan Onze Supporters

Tot slot willen we onze fans en supporters bedanken. Jullie aanmoedigingen en steun betekenen alles voor ons. We kunnen niet wachten om jullie op onze reis mee te nemen en te laten zien wat we kunnen bereiken met toewijding en passie voor kartracen.

Blijf ons volgen terwijl we ons avontuur op hoge snelheid voortzetten. Samen zullen we streven naar nieuwe hoogten en onze dromen najagen. Bedankt dat jullie deel uitmaken van ons raceteam!

EENMALIG Doneren

Wil jij een verschil maken en deel uitmaken van ons opwindende avontuur?

Met jouw steun kunnen we onze passie voor kartracen blijven nastreven en onze ambities waarmaken.

Voor een eenmalige bijdrage kan je onderstaand rekeningnummer gebruiken. Alvast enorm bedankt!

Tns racing

NL87 INGB 0103 7916 55

SPONSOR WORDEN

Vanaf een specifiek bedrag bieden we je de kans om je bedrijfslogo op onze kleding en website te plaatsen, waardoor je merk opvalt in de racewereld.

We waarderen elke vorm van steun en geloven dat jouw betrokkenheid ons naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Neem vandaag nog contact met ons op via info@tns-racing.com of het formulier hieronder om de mogelijkheden te bespreken en deel uit te maken van ons succesverhaal! Samen racen we naar de top!